Hästfoder - köp Hästfoder, Hästfoder Nyheter, Hästfoder Pris


MUSTANG FODER

 

 

PELLETERAT FODER

Mustang Breed 25kg     BESTÄLLNINGSVARA
Mustang Breed byter namn till Protein 90, men behåller samma innahåll som tidigare. Mustang Protein 90 är framtaget för föl, unghästar och avelsston. Protein 90 är anpassat för att täcka det extra behov av högvärdigt protein, mineraler och vitaminer som hästen har under dräktighet och tillväxt. Mustang Protein 90 har också ångkokt spannmål.
Mustang Protein 90 är utvecklat för avel och/eller som ett komplement till vuxna hästar när t ex grovfodret har lågt proteininnehåll.


Mustang Original 25 kg
Mustang Pellets Original är ett pelleterat havrefritt färdigfoder. Pellets Original är ett mellanenergi foder där havren har ersatts med korn och havrefiber.
Många hästar som får havre som kraftfoder upplevs av ryttaren som "heta". Med Mustang Original undviker man detta.
Mustang Pellets Original är som alla Mustangfoder smaksatt med äpple. Vidare har vi tillsatt dubbelt dos biotin för att undvika hovskörhet och förbättra man och päls.
Vitaminer och mineraler är av högsta kvalitet. Linfrö ingår också eftersom det stärker upp hästen grovtarm med en skyddande gel.
Mustang Pellets Original är sveriges absolut mest intressanta basfoder, förutom att det är anpassat till de allra flesta hästar är det också mycket attraktivt prissatt!


Mustang Active 25kg  BESTÄLLNINGSVARA
Mustang Active är ett energirikt färdigfoder för högpresterande hästar. Spannmålen är ångkokt för att göra dess näringsämnen lättillgängliga. Dessutom innehåller
Mustang Active en högre andel mineraler och vitaminer, vilket är nödvändigt vid hög aktivitet.
I Mustang Active har vi också tillsatt PROFEED som förbättrar hästens mikroorganismer i mag- och tarmsystem.
Mustang Active är anpassat för hästar med ett aktivt liv, och deras speciella behov.Mustang Protein + 25kg
Mustang Protein + byter namn till Protein 140, men bibehåller samma innehåll som tidigare. Ett färdigfoder med extra mycket protein. Skall användas när grovfodret är av låg eller mycket låg kvalitet. Det passar också alldeles utmärkt till hästar med högt proteinbehov såsom ston och unghästar.
Mustang Protein 140 har också ångkokt spannmål vilket markant ökar hästen upptagningsförmåga av den kokta spannmålens näringsinnehåll. Vi har också tillsatt extra mycket biotin för att förebygga hovskörhet.

MÜSLIFODER                              

Mustang Fiber Original 20 kg 
Mustang Fiber Original är ett helt nyutvecklat
müsli fiber färdigfoder som är baserat på vår mycket populära Müsli Original, berikad med hackad lusern och fibrer från havre och vete.

Många hästar upplevs av ryttaren som "heta" när kraftfodergivan består av havre, därför har vi valt att göra Mustang Fiber Original havrefri.

Som i alla Mustangfoder innehåller Fiber Original, Linfrökaka vilket bildar ett skyddande gel i tarm. Biotin finns det extra mycket av i alla Mustangprodukter, så även i Fiber Original, regelbundet intag av biotin förbät trar päls och man samt minskar risken för hovskörhet.

Fiberfoder påverkar matsmältningsprocessen
gynsamt genom långsamt foderintag och
ökad salivutsöndring.


Mustang Müsli Original  20kg
Mustang Müsli Original är ett havrefritt müsli-färdigfoder. Müsli Original är som Pellets Original ett mellanenergi foder där havren har ersatts med korn och havrefiber. Skillnaden är att Müsli Original har allt vete och korn ångkokad. och innehåller dessutom majs och morötter.

Anledningen till att Original är havrefri är att fettsyrorna i havre kan ge "heta hästar".
Att ta bort havren ger dig som hästägare möjlighet att utfodra med Original till de allra flesta hästar.

Mustang Müsli Original är som alla Mustangfoder smaksatt med äpple. Vidare har vi tillsatt dubbelt dos biotin för att undvika hovskörhet och förbättra man och päls. Vitaminer och mineraler är av högsta kvalitet och med en väl avstämd mängd för hästen behov.

Mustang Müsli Original är Sveriges absolut bästa basfoder i müsliform, och är mycket attraktivt prissatt.

 

Mustang Müsli Allround 20kg BESTÄLLNINGSVARA

Se mer info här

Mustang Müsli Senior 20 kg

Mustang Senior Musli är ett muslifoder där all spannmål är ångkokt för att underlätta den äldre hästens möjligheter att tillgodogöra sig spannmålens protein och energi. Den är också försed med hackad lucern för hög fiber halt och glucosamin för den äldre hästens leder. Senior Musli innehåller också fullvärdiga mineraler och vitaminer samt extra mycket biotin för den äldre hästens sköra hovar. Alla våra råvaraor är svenska och tom majsen ångkokar vi och flingar själva. Senior musli är det enda svenska muslifoder för äldre hästar. Se mer info här


Mustang Müsli Active 20kg
Mustang Müsli Active är ett högenergi färdigfoder i i müsliformat. Detta är precis som Pellets Active marknadens absolut bästa tävlingsfoder.

Det är fullpackat med energi, och all spannmål är ångkokt. Den ångkokade spannmålen ökar dess verkningsgrad i hästen tarm.

I Mustang Müsli Active finns förutom linfrö, och profeed, också morötter och majs. Linfrö ger en skyddande gele och profeed är en kort socker molekyl som stannar i hästen grovtarm och ger energi till tarmfloran, på så vis motverkas bl. a E-colli, Sport och komfort samtidigt!

Utöver detta har Müsli Active precis som Pellets Active en väl avstämd vitamin och mineralmängd för en högpresterande häst och dubbel dos biotin för hovar och man.

Mustang Active är dessutom smaksatt med Äpple!


Mustang 50/50 Oatbalancer BESTÄLLNINGSVARA
Mustang 50/50 är ett helt nyutvecklat müslikoncentrat som är fullmatat med
spännande råvaror som; Ångkokt spannmål, som ger högre smältbarhet. Linfrökaka, bildar ett skyddande gel i tarm. Biotin, regelbundet intag av biotin förbättrar päls och man samt minskar risken förhovskörhet. Profeed, är en sockermolekyl som ger energi till tarmens mikroflora.

Detta är marknadens absolut vassaste högenergikoncentrat!

OBS! Mustang 50/50 är ett koncentrat och
måste blandas ut med spannmål.

 

MINERALER & VITAMINER

 

Hästar som utfodras enbart med spannmål, betfor etc. har ett stort behov av att få ett extra tillskott med mineraler. Hästar som utfodras med färdigfoder behöver extra mineraler bara om den tävlas och tränas ofta, annars täcker färdigfodret behovet väl. Det är dock viktigt att under hästen får extra mineraler under vintern då hästen står installad.

Vi har valt att sälja Agrivit Mustangfoders mineraler i 15 kilos-säckar, en mellantings storlek, en 25 säck är för stor och en 10 kg hink blir oftast för dyr och miljöovänlig. Istället kommer återförsäljarna att erbjuda en 17 kg tom hink som ni kan hälla Mustangs mineraler i. REFILL med andra ord, bra för miljön.

Täby Stall o Foder ABTelefon: 08-630 06 90Webbplatskarta